19 mai, 2015

Produse noi pentru plajă de la elmiplant

elmiplant sun, protectie solara, plaja, bronz 
Vara ne pândește de după colț și odată cu ea vin și zilele petrecute pe plajă. Pentru cei mai norocoși dintre noi.
Chiar dacă nu stați cu burta la soare, pe plajă, este musai folosirea unei creme de protecție solară, indiferent unde vă aflați, indiferent de cât de puternic este soarele. Așa că astăzi vin cu câteva noutăți de la elmiplant, câteva produse care se folosesc atât înainte de expunerea la soare, cât și după. Gama elmiplant sun are la bază ingrediente 100% organice. Așa că dacă sunt fane ale acestui tip de ingrediente, sunt convinsă că veți găsi ceva potrivit pentru voi în această gamă. 
Crema cu protecţie solară pentru faţă şi corp pentru copii, elmiplant SUN baby, SPF30, 75ml - 18,75 lei
Crema este îmbogățită cu extract de bumbac 100% natural și acționează la fel ca un balsam. Imediat după aplicare, nu numai că hidratează pielea, dar formează o peliculă protectoare rezistentă la apă. Produsul este recomandat copiilor între vârstele 6-36 luni, este hipoalergenic și nu conține parafine, alcool sau coloranți.
elmiplant SUN baby, crema cu factor de protectie solara, plaja, copii

elmiplant Cremă de faţă cu protecţie solară, SPF 50, 50ml - 18,75 lei
Crema este îmbogăţită cu extract de unt de shea 100% organic ce are efect emolient. De asemenea, conține alantonină, d-pantenol și bisabolol ce previne apariția iritațiilor.
elmiplant Cremă de faţă cu protecţie solară, plaja

elmiplant SUN Tropical Escape, ulei pentru bronzare rapidă, 150ml - protecţie scăzută, SPF6 - 15,49 lei; protecţie medie, SPF15 - 19,79 lei
Cele două noi uleiuri pentru plajă protejează pielea de efectele nocive ale soarelui și accelerează bronzarea. Conține ulei din nuci de Brazilia, maracuja și argan ce hidratează pielea și-i redau elasticitate. Produsul se absoarbe imediat după aplicare. 
elmiplant SUN Tropical Escape, ulei de plaja, bronz
elmiplant SUN Light! loţiune protecţie solară cu SPF 30, 200ml - 24,48 lei 
Noua loţiune elmiplant SUN Light! cu SPF30 are o textură ușoară, ce se absoarbe repede în piele și nu lasă peliculă grasă. Conține unt de shea 100% organic, vitamina E și un complex vegetal bogat în extracte de fructe de pădure ce are un puternic efect antioxidant.

elmiplant SUN Light!, lotiune de plaja, bronz
Gama elmiplant sun conține mult mai multe produse decât cele pe care vi le-am arătat mai sus. Toate sunt la prețuri accesibile și, așa cum spuneam la început, conțin ingrediente 100% organice. Eu nu am încercat până acum niciun produs din această gamă, însă nu există zi în care să nu folosesc o cremă cu factor de protecție solară, indiferent de anotimp. Ceea ce vă sfătuiesc și pe voi. Nu uitați că razele soarelui sunt principala cauză a îmbătrânirii premature a pielii!