18 decembrie, 2012

Winterlicious Tag

Mi-era dor si aveam chef sa fac o leapsa, si cum in ultimul timp circula pe bloguri si pe youtube "Winterlicious Tag", pac-pac astazi o sa-l faca si je!
Din cunostintele pe care le am in momentul asta, nu cred sa fi primit leapsa asta de la cineva, dar daca gresesc, va rog sa ma corectati. Eu o fac oricum, ca me gusta!
1. Oja preferata in aceasta iarna - am doua bucati, ca tocmai am descoperit una nou-nouta! Una este Burgundy Crush de la MAX FACTOR si a doua este Yasmeen de la ZOYA. Daca vreti sa vedeti ce alte oje imi mai plac in acest sezon, puteti citi postarea de aici
2. Produsul de buze preferat iarna asta - Just Bitten Kissable Balm Stains de la REVLON si-n special nuanta Smitten. Gasiti postari dedicate acestor produse aici, aici si aici
3. Cea mai purtata piesa de imbracaminte iarna asta - paltonul meu fuchsia cumparat la reduceri de la H&M. Il iubesc maxim si este destul de calduros. 
4. Cel mai purtat accesoriu iarna asta - sunt cercerii pe care i-am primit cadou de la Mos Nicolae si pe care-i port aproape zilnic. Ii iubesc si-i ador! 
5. Aroma preferata iarna asta - iata ca la acest punct nu prea am ce sa raspund. Dar daca stau putin si ma gandesc, cred ca vinul fiert cu portocala si scortisoara are aroma care mie-mi place cel mai mult iarna. Am spus ca n-am ce sa raspund la acest punct, pentru ca iarna asta n-am apucat sa beau nici macar o cana de vin fiert. Dar promit c-o sa recuperez cu varf si indesat! 
sursa foto: pinterest.com
6. Bautura preferata iarna - asa cum spuneam si mai sus, imi place foarte mult sa beau iarna vin fiert. Dar nu ma dau in laturi nici de la o bere Crabbie's, care este preferata mea. Servita cu lamaie si gheata multa e un deliciu! 
sursa foto: pinterest.com
7. Filmul preferat de Craciun - in fiecare vacanta de Craciun, fac un maraton de Harry Potter. Zac in pat cu sacosa de dulciuri langa mine si ma uit cat e ziua de lunga la Harry Potter. Un alt film la care-mi mai place foarte mult sa ma uit in perioada asta e seria Bridget Jones. Iubesc filmul asta si nu ma mai satur de el, iar prima parte este preferata mea. Ma bucur foarte mult ca acum se lucreaza la a treia parte, Bridget Jones's Baby. 
sursa foto: telegraph.co.uk
8. Colindul preferat - meh, nu ma innebunesc dupa colinde. Imi place mai degraba "Vine, vine primavaraaaaaaaaaaa"! 
9. Mancarea preferata de sarbatori - vai de mine si de mine, pai la cat de mancacioasa sunt, de sarbatori mananc de sparg tot ce-mi pica-n mana. Imi plac foarte mult carnatii facuti de tata si ciorba de afumatura facuta de mama. Tata mai face si niste sarmale absolut delicioase si, uneori cand are chef, si-un cozonac la fel de bun. 
sursa foto: pinterest.com
10. Decoratiunile preferate - imi plac mult luminitile si lumanarile. Anul asta am zis ca desi n-o sa fac pom de Craciun, cu siguranta o sa pun cateva instalatii prin casa.
 sursa foto: pinterest.com
sursa foto: prettyworld.tumblr.com
11. Planuri de sarbatori - de Craciun o sa ma duc acasa la mama si la tata. N-am mai fost la ai mei de sarbatori din 2004 sau 2005, nu mai tin minte exact. Anul trecut au venit ei la mine si le-am promis ca anul asta ma duc eu la ei. O sa fac o gramada de poze si-o sa vi le arat si voua sa vedeti ce frumos impodobeste tata curtea si casa. De Revelion nu stiu ce-o sa fac, din pacate n-am planificat nimic. Sper sa se arate ceva la orizont, pentru ca si anul trecut l-am facut acasa din cauza c-am avut Pufica foarte bolnava in perioada aia si mi-am dorit sa petrec cu ea. Si bine am facut, c-au fost ultimele sarbatori pe care mi le-am petrecut cu ea. 
Si cam asta a fost. O sa dau leapsa mai departe la zece fete cucuiete si oricui doreste s-o preia pentru ca nu m-apuc sa insir toate blogurile pe care le citesc c-ar insemna sa termin maine dimineata. 
Ioana Dumitrache, pe numele ei de scena Rozica - http://ioanadumitrache.ro/
Maria, pe numele ei de scena Koko - http://www.special-koko.com/
Cristina - http://shoppingtherapy-cristina.blogspot.ro/
Catalina, pe numele ei de scena Katyna - http://www.katynel.com/
Delia - http://chic-special.blogspot.ro/
Dara - http://darlyst.wordpress.com/
Alexandra, pe numele ei de scena Iguanitza - http://www.iguanitza.com/
Diana - http://boondysbox.blogspot.ro/
Georgiana - http://georgiasmirror.blogspot.ro/
Anda - http://www.andazelenca.com/
Va rog, chiar daca nu v-am enumerat mai sus, sa nu ezitati sa preluati aceasta leapsa ca e tare draguta!!!